Raketa 2609.HA, "calul de povară" al orologeriei sovietice

CEAS BARBATESC RAKETA Inscris de Ceasornicar
0057
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Piesa din imagini este echipată cu un mecanism 2609.HA, considerat „calul de povară” al orologeriei sovietice, datorită robusteței sale. ...........................
............................................................................................................................ Toate aceste caracteristici îl recomandă ca un ceas sovietic de calitate.

Ceasurile Raketa sînt o adevărată legendă, .................................................. ....................................................................................................................... De observat că această fabrică a supraviețuit invaziei lui Napoleon, revoluției bolșevice, razboiului al doilea mondial, dar și haosului economic apărut după căderea comunismului. Este una dintre puținele fabrici de ceasuri care produc „all in house”, adică toate componentele sînt realizate în propriile capacități de producție.

Ceasul are un foarte frumos aspect vintage și funcționează bine. Recomandăm totuși o revizie. Ceasul se vinde fără cureaua de prezentare, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului.

Data anunt: 14 martie 2013 Actualizat: 27 iulie 2013 Vizualizari: 1468

Ceasornicar

Anunturi: 1380
Anunturi marcate ca vandute: 898
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Inca nu exista comentarii.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Parker
660 lei
Diehl
600 lei
Teckel
440 lei
Raketa
1.610 lei
Mir
270 lei