Raketa cadran „rainbow”, mecanism 2609.HA

CEAS BARBATESC RAKETA Inscris de Ceasornicar
0229
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

........ mecanism 2609.HA............ .

Ceasurile Raketa ........ Fabrica de Ceasuri Petrodvorets din Sankt Petersburg ........... primul zbor uman în spațiul cosmic .......... țarul Petru cel Mare al Rusiei, ........Raketa .........Baltika, Leningrad, Mayak, Neva, Svet. ....... Napoleon, ....... razboiului al doilea mondial,........ căderea comunismului. .......... .

Ceasul are un aspect estetic foarte frumos și funcționează foarte bine. Se livrează cu tot cu cureaua de prezentare, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii ceasuri”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 02 februarie 2014 Actualizat: 19 septembrie 2014 Vizualizari: 1600

Ceasornicar

Anunturi: 1380
Anunturi marcate ca vandute: 897
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

teodor13 - 21 februarie 2014
Raporteaza Cam in ce perioada a fost fabricat ? multumesc !
owner - 21 februarie 2014
Raporteaza E greu de spus cind e vorba de ceasuri rusesti, deoarece nu exista o evidenta a seriilor, dar din experienta mea as spune ca in anii '70.
Violeta C - 21 august 2014
Raporteaza Care este ultimul pret ?
ceasornicar - 21 august 2014
Raporteaza Cel afisat.
oana - 29 septembrie 2014
Raporteaza puteti sa-mi spuneti care dintre cele 2 ceasuri este de vanzare?
owner - 29 septembrie 2014
Raporteaza Cel cu cadran bordo, fotografia cu seful statului sovietic este ilustrativa :)
Razvan - 30 septembrie 2014
Raporteaza Mai este de vanzare ceasul?
owner - 30 septembrie 2014
Raporteaza Din pacate, astazi a fost expediat catre viitorul proprietar. Daca mai descoperiti ceva care va place pe site-ul meu personal (al carui domeniu nu-l pot nominaliza aici din respect pentru business-ul acestui portal, dar il puteti deduce din datele de contact afisate :D), pe care postez inclusiv piese care nu se regasesc pe alte site-uri, va stau la dispozitie.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Fossil
50 lei
Olma
500 lei
Perseo
227 lei
Poljot
936 lei
Silvana
860 lei