Raketa mecanism 2614.H, serie foarte mică

CEAS BARBATESC RAKETA Inscris de Ceasornicar
0181
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

........ mecanism Raketa 2614.H ........... setare rapidă a datei, ........ Balansierul ........ .

Ceasurile Raketa ........ Petrodvorets ...... Sankt Petersburg ...... Leningrad....... primului zbor uman în spațiul cosmic, .......... Yuri Gagarin ........ țarul Petru cel Mare al Rusiei, ......... pietre prețioase ........ ouă Faberge ....... Ermitaj ...... Luvru. ........ Sankt Petersburg ......... Napoleon, ........... căderea comunismului. ...... ceasul Raketa .......... .

Ceasul este într-o stare tehnică și estetică foarte bună ! Provine din colecția personală, merge foarte bine, dar recomand o revizie. Piesa se vinde cu tot cu cureaua de prezentare, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Pentru acest ceas puteți alege o frumoasă curea din piele autentică de struț, șarpe, capră sau vițel (găsiți curele pentru ceas la secțiunea „curele piele”), 100% handmade. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii ceasuri”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 24 noiembrie 2013 Actualizat: 12 iunie 2014 Vizualizari: 982

Ceasornicar

Anunturi: 1380
Anunturi marcate ca vandute: 897
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

salut - 27 noiembrie 2013
Raporteaza eu am acest ceas cu numarul 599:)
owner - 27 noiembrie 2013
Raporteaza Super, poate mai gasim si pe-altii care au si facem toata seria pina la o mie :D Sau puteti sa-l cmparati si pe asta si sa incepeti o noua colectie :D Oricum, mai in gluma mai in serios, pastrati-l, ceasurile produse primele din serie de obicei sint cele mai bune. Plus ca Raketa producea in serii foarte mari, deci numerele mici sint cu atit mai valoroase ;)
:) - 27 noiembrie 2013
Raporteaza Merge foarte bine...poestea lui e cam asa....bunicul meu l-a purtat la mana pe mare...apoi s-a facut miner..si tot cu racheta la mana....apoi a murit si a trecut in posesia lu' tata care mi l-a dat mie in 2005...merge foarte bine..imi place mult..e primul meu ceas:)si m-am bucurat sa mai vad inca unul:)..numai bine...si sper sa nu vi-l cumpere nimeni:) e mai bine cu el:)iar banii se duc
owner - 27 noiembrie 2013
Raporteaza Stati linistit, am peste 2.700 de ceasuri :) Iar banii se reinvestesc... tot in ceasuri ;)
ovidiu - 27 noiembrie 2013
Raporteaza am si eu unul la fel :D doar ca are seria 214856 :))) merge perfect, si dupa atatia ani de la fabricatie ! e un mecanism foarte bun, fiabil, rezistent !
Adrian - 10 ianuarie 2014
Raporteaza Am si eu unul identic cu seria 024, ma primiti in club? :)
owner - 10 ianuarie 2014
Raporteaza Ba va punem chiar presedinte, la asa serie mica :D
Adrian - 11 ianuarie 2014
Raporteaza Multumesc mult. Felicitari pentru colectia impresionanta. Poate punem mana de la mana si facem un site cum au pasionatii de aparate radio-"Proradioantic"-.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Mardon
570 lei
Zaria
325 lei
Camy
410 lei
Lip
710 lei
Certina
1.450 lei