Rego, Cimier, Lapanouse, Baumgartner, Wurthner, Louis Roskopf

CEAS BARBATESC ARADORA Inscris de Dusty (Bucuresti)
350 lei
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Ceas militar vechi ORA, inc. de secol XX, FUNCTIONAL

Mecanismul pare a fi produs de compania franceza Lapanouse Cimier (aceasta vindea mecanisme companiilor ca Endura sau Lucerne). Dupa o documentare de durata, nu pot fi însă categoric in numirea exacta a mecanismului, tipul acesta fiind, cu mici modificari, identic la brand-uri ca Rego, Cimier, Lapanouse, Baumgartner, Wurthner, Louis Roskopf, etc. Înclin însa a crede că este vorba de un Baumgartner 20, folosit la ceasurile militare de început de secol XX, aşa numitele “trench watches”.

Ceasul prezentat spre vânzare este funcţional, mişcarea se aude mai tare, ca la ceasurile de buzunar, a fost in revizie anul acesta. Dimensiuni carcasa 33/33mm, anse alămite, cadran de sidef, curea piele veche, probabil contemporană cu ceasul. Cu o datare corectă raportată la caracteristicile tehnice, poate reieşi că această bijuterie trăieşte de mai bine de un secol!

Livrare:
- predarea se va face personal sau catre un delegat, in Bucuresti, după o convenţie stabilită de comun acord (loc, timp, disponibilitate)
- expediere colet prin Posta Romana / plata ramburs. Pretul nu include taxele postale, acestea vor fi platite de cumparator.
- NU agreez nici o alta formă/firmă de expeditie!

Data anunt: 23 January 2016 Actualizat: 27 March 2017 Vizualizari: 708
Contact

Vrei sa il cumperi? Contacteaza vanzatorul:

0722484712

Dusty

Anunturi: 271
Anunturi marcate ca vandute: 51
Membru din: 01-2016
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Recomandari
Alte ceasuri de la Dusty
Sekonda
200 lei
THERMIDOR
400 lei
Poljot
180 lei
Aradora
40 lei
Slava
75 lei