Rego, Cimier, Lapanouse, Baumgartner, Wurthner, Louis Roskopf

CEAS BARBATESC ARADORA Inscris de Dusty (Bucuresti)
350 lei
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Ceas militar vechi ORA, inc. de secol XX, FUNCTIONAL

Mecanismul pare a fi produs de compania franceza Lapanouse Cimier (aceasta vindea mecanisme companiilor ca Endura sau Lucerne). Dupa o documentare de durata, nu pot fi însă categoric in numirea exacta a mecanismului, tipul acesta fiind, cu mici modificari, identic la brand-uri ca Rego, Cimier, Lapanouse, Baumgartner, Wurthner, Louis Roskopf, etc. Înclin însa a crede că este vorba de un Baumgartner 20, folosit la ceasurile militare de început de secol XX, aşa numitele “trench watches”.

Ceasul prezentat spre vânzare este funcţional, mişcarea se aude mai tare, ca la ceasurile de buzunar, a fost in revizie anul acesta. Dimensiuni carcasa 33/33mm, anse alămite, cadran de sidef, curea piele veche, probabil contemporană cu ceasul. Cu o datare corectă raportată la caracteristicile tehnice, poate reieşi că această bijuterie trăieşte de mai bine de un secol!

Livrare:
- predarea se va face personal sau catre un delegat, in Bucuresti, după o convenţie stabilită de comun acord (loc, timp, disponibilitate)
- expediere colet prin Posta Romana / plata ramburs. Pretul nu include taxele postale, acestea vor fi platite de cumparator.
- NU agreez nici o alta formă/firmă de expeditie!

Data anunt: 23 January 2016 Actualizat: 03 June 2017 Vizualizari: 877

Dusty

Anunturi: 311
Anunturi marcate ca vandute: 65
Membru din: 01-2016
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Recomandari
Alte ceasuri de la Dusty
Helvetia
500 lei
Luch
50 lei
Zaria
75 lei
Astral
30 lei
Poljot
250 lei