Rodina/Pojlot

CEAS BARBATESC RODINA Inscris de AlexandruGeanina (Bucuresti)
700 ron
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Vand 2 ceasuri rusesti la pachet ,perfect functinale (Rodina , Pojlot).Ceasurile arata asa pentru ca nu au fost folosite mult timp si nu au fost curatate niciodata de cand am intrat in posesia lor . Pentru mai multe detalii contactati-ma. Pozele sunt reale .
(Se vand la pachet)
- Rodina , primul ceas rar automatic CCCP sau URSS de 22 de pietre in stare foarte buna pozele spun tot. foarte bine pastrat pentru anii 60, functionare buna pentru un model atat de rar .
Productia primului ceas automatic rusesc a inceput in anul 1956 la 1MChZ - First Moscow Watch Factory/Kirova - ce avea sa devina faimoasa pentru ceasurile Poljot. Aceste ceasuri erau inscriptionate Rodina pe cadran. Numele de Rodina inseamna "motherland" in engleza sau "patria mama".
Ceasurile Rodina sunt echipate cu calibrul 2415. Acest calibru are la baza sa un alt calibru foarte cunoscut - calibrul 2408 Kirovskie - la care a fost adaugat modulul mecanismului automatic. Acest lucru face posibila atat armarea ceasului in mod automat, cat si manuala.
In literatura de specialitate acest mecanism Rodina poate fi identificat si sub alte denumiri precum 2415A, yH-9M, 41yH.
Datele tehnice ale acestui calibru - 2415 - pot fi vizualizate mai jos.
Mechanical lever movement
Automatic winding
Diameter: 24 mm
Movement height: 6,8 mm
Jewels: 22
Functions: hours, minutes, seconds
Shock protection
Frequency: 18000 vph
Daily rate from -/+45 s/day
Power reserve minimum: 30 h


Pojlot - Cateva date tehnice despre calibrul Poljot 2612.1
Features
manual-wind alarm
sweep second

Data
11.5''', Dm= 26mm, H = 5.85mm
18 jewels
f = 18000 A/h
power reserve 47h
alarm 15s

Instructiuni de folosire:
Coronita de la ora 4 este folosita pentru schimbarea orei si tensionarea ceasului.
Coronita de la ora 2 este folosita pentru schimbarea orei la care se declanseaza alarma, tensionarea arcului pentru alarma, blocarea/deblocarea alarmei.
Pentru a fixa ora la care se va declansa alarma, trage cheita de la ora 2 pana cand indicatorul central indica ora la care se va declansa alarma.
Daca cheita de la ora 2 ramaine in a doua pozitie - cea de schimbare a orei la care se declanseaza alama - ceasul nu va suna.
De asemenea odata ce ceasul a sunat si arcul pentru alarma s-a descarcat, aceasta nu va mai functiona cand ceasul v-a ajunge din nou la ora la care este fixata alarma.

Data anunt: 04 august 2016 Vizualizari: 275
Contact

Vrei sa il cumperi? Contacteaza vanzatorul:

0767844590

AlexandruGeanina

Anunturi: 1
Anunturi marcate ca vandute: 0
Membru din: 08-2016
Recomanda daca ai cumparat de la el: