ROLEX AN 1954 ORIGINAL STARE EXCEPŢIONALĂ ......RETRAS....

CEAS BARBATESC ROLEX Inscris de denkhan Stare: Folosit
1 EURO
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

IN PERIOADA 01 IULIE - 31 IULIE ,REDUCERE 20% DIN PRETUL AFISAT ! ! !

Brandul Rolex,nu mai are nevoie de nici o prezentare.An de an,revista germană,cea mai competentă în materie de horlogerie, "Uhren Magazin",îl prezintă ca fiind numărul unu în lume, de ani buni încoace,surclasînd branduri precum Patek Philipe,Vacheron Constantin,Ulysse Nardin,Audemars Piquet şi alte ultrascumpeturi.De o eleganţă,fineţe şi rafinament rar întîlnite,este considerat, pe bună dreptate,Rolls-Royce-ul ceasurilor de lux.
Expun pentru vînzare acest Rolex original, foarte rar,cal.1200,fabricat în anul 1954.Seria de referinta a modelului,este 8938,inscrisa pe interiorul capacului spate.Mecanismul este pe 17 rubine,cu armare manuală.Carcasa este placată cu Aur grosime 20microni.
Starea ceasului este de excepţie ţinînd cont de vechimea de peste 60 de ani a ceasului.Pe sticla şi carcasă nu are nici cea mai fină zgîrietură.Nici măcar urme de purtare nu prezintă.O foarte fină zgîrietură prezintă pe capacul spate,probabil cînd a fost deschis pentru service.Starea placajului de Aur este perfectă.Cadranul excelent,FĂRĂ patina anilor. Arătătoarele şi marker-ii,lucesc.
Funcţionarea precisă,+13 sec./zi.Mecanismul este impecabil de curat. Se poate pune la vibrograf pentru mărirea preciziei,deoarece merge înaine cu 13 sec./zi în mod constant.Cureaua este din piele naturală,de crocodil.Katarama,aurită,este originală.Diametrul 35mm fără coroniţă,grosime 8mm,distanţa între anse 18mm.
Este un ceas în condiţie de muzeu.
Accept unele variante de schimb.
----
denkhan

Data anunt: 23 august 2015 Actualizat: 28 iulie 2017 Vizualizari: 4869

denkhan

Anunturi: 355
Anunturi marcate ca vandute: 298
Membru din: 04-2009
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Recomandari
Alte ceasuri de la denkhan
Casio
1975 lei
CASIO C-80
850 LEI
Polet
1 LEI