Rotary Analog, clasic quartz swiss made, original ETA 7 rubine

CEAS BARBATESC ROTARY Inscris de Luminita_ceasuri (Bucuresti)
150 lei
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Ceas clasic dressing, extrem de elegant, plat, frumos, foarte vizibil și lizibil, sare in ochi prin simplitate și calitatea finisajului. Cunoscuții orologieri elvețieni rotary, au fost prima societate de orologerie deținută exclusiv de o familie, păstrând tradiția și standardele de calitate maximă pe parcursul timpului până a fost cumpărată de chinezi, acum aproximativ 4 ani.

NU CONFUNDAȚI! Ceasurile fabricate in Elveția, de către firma elvețiană Rotary, cu ceasurile fabricate în China cu mecanisme chinezești sub brandul Rotary, de la care a rămas doar echipa de design.

Ceasul vândut de mine este un original elvețian, cu mecanism ETA V8, 7 rubine, mecanism folosit in cele mai scumpe branduri elvețiene cum sunt Omega, Longines, Rado, Tissot, Maurice Lacroix, Raymond Weil și alții...
Placaj cu aur 10 microni, geam cristal, dată cu setare rapidă, indicatori aur și markere aplicate prin nituire pe cadran la fel din aur masiv. Cheița, capac, cadran semnate, ceasul închis perfect la apă și praf, de vinde cu o curea de piele veritabilă neagră, brod, de cea mai buna calitate, nouă, cu catarama placata cu aur.

Data anunt: 27 februarie 2017 Vizualizari: 155

Luminita_ceasuri

Anunturi: 16
Anunturi marcate ca vandute: 16
Membru din: 02-2015
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

Luminita_ceasuri - 06 martie 2017
Raporteaza Up


Adauga comentariul tau: