Seiko Monster nou, cutie, garantie, card

CEAS BARBATESC SEIKO Inscris de bogdans
515ron
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Seiko Monster, cutie, card, garantie, manual, functionare si aspect impecabil. Cel mai mic pret posibil!

Data anunt: 20 ianuarie 2012 Vizualizari: 1205

bogdans

Anunturi: 14
Anunturi marcate ca vandute: 14
Membru din: 09-2010
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

seiko - 20 ianuarie 2012
Raporteaza ofer 400 lei
bogdans - 20 ianuarie 2012
Raporteaza :) E nou, si peste tot aici se vinde cu 690-700 de ron, iar tu-l vrei cu 30% mai ieftin. Pretul e fix.
mda - 20 ianuarie 2012
Raporteaza La 690 este cu bratara totusi ...
bogdans - 20 ianuarie 2012
Raporteaza Eu vad totusi, ca userul georgewatches (de la care am si achizitionat acest ceas, dar din cauza ca mi-am luat ceva mai scump il vand) vinde varianta cu silicon la 690 de ron.
mda - 20 ianuarie 2012
Raporteaza Scuze pentru post. Desi am gasit la acelasi user 690 pentru varianta cu bratara. Voiam sa spun doar ca nu este vorba de 30% mai putin. Pe de alta parte pretul mi se pare just. Bafta la vanzare.
bogdans - 20 ianuarie 2012
Raporteaza merci:)
Pedro - 25 ianuarie 2012
Raporteaza sall... va inteleg ca ati dat 690r, dar sincer pt 100ron asi lua de la unul din cei care vand si care ai luat si tu, tinand cont ca este un ceas automatic si nu cumpar in fiecare an asa ceva , asi prefera sa iau de la ei!
explicatia ca vati luat altul mai scump, nu cred si nu ma intereseaza, cred ca ceasul nu va convine cat +/- sec la 24h, si eu am automatice iar de unele nu am fost multumit cum au fost calibrate din fabrica, iar sa desfac un diver doar sal calibrez, am preferat sal vand mai ieftin sa scap de stres! cu totii stim ca un monster seiko este dorinta ce nu renuntam la el chiar de lam purta foarte rar,! chiar daca asi lua acest ceas lasi lua cu inima indoita pana miasi da seama de randament in 3-4zile! consider ca 480ron cu transp inclus si permisiunea de a desface coletul ,ar fi ok pt orice cumparator! nu scriu ca sa va stric pretul, ci sa dau un pret motivat! vanzare buna!
bogdans - 25 ianuarie 2012
Raporteaza Este foarte bine, in acest caz va rog sa dati 100 de ron in plus si sa luati de la cei care vand pe acest site. Si in plus, chiar nu incerc sa va conving de nimic. Port prin rotatie mai multe ceasuri iar pe acesta nu-l mai port. Daca nu primesc pretul mai mult decat decent pe care l-am cerut, il voi pastra :)
bogdans - 25 ianuarie 2012
Raporteaza PS. Probabil daca ceream 300 de ron, sigur se gasea cineva care sa ofere din diverse motive 200 :)). Nu traiesc din vandutul ceasurilor, dar prefer nici sa le vand la preturi derizorii. O seara buna
Pedro - 25 ianuarie 2012
Raporteaza "Port prin rotatie mai multe ceasuri iar pe acesta nu-l mai port." asta nu trebuia spusa, dar e ok de stiut! bafta!
bogdans - 25 ianuarie 2012
Raporteaza Ceasul este nou, l-am luat de la userul "georgewatches", functioneaza impecabil, iar daca nu functiona, primeam altul nou, pentru ca are garantie.
bogdans - 25 ianuarie 2012
Raporteaza Cat cat de complicat e sa se inteleaga ca Seiko Monster-ul din anunt, e nou, impecabil, functioneaza foarte bine, dar ca pur si simplu port altceva. Domnule "Pedro", cumpara din alta parte, la un alt pret care sa-ti convina.
Opus - 28 ianuarie 2012
Raporteaza merita 590... eu am cautat luni intregi sa iau unul si nu am gasit mai jos de 650 cu bratara de silicon si sa fie si nou... chiar daca a fost purtat (desi are tipla albastra pe spate, nu cred ca a fost purtat mult)... 24 secunde plus minus se accepta, fiind un ceas nou...Pedro fratioare, mecanismul se mai aseaza el, trebuie sa ii dai un timp ca la orice mecanism sa se rodeze (un an) apoi linistit poti sa il desfaci sa il calibrezi, nu are nimic, oricum v-a trebui uns odata, nu?
Il inteleg perfect pe Bogdan, am avut monster, l-am purtat dar nu mi se potrivea din cauza ca am maini lungi si subtiri, se mai intampla sa iti placa la nebunie in poza dar pe mana sa nu iti stea.
Vreau sa spun ca e un ceas superb, ceea ce se scrie despre el pe diverse forumuri e adevarat... cel mai tare lucru la el este fosforul, este de-a dereptul superb, apoi are protectia aceea in jurul cheitei care e foarte utila, bezelul de asemenea este foarte bine realizat...
iti doresc sa il vinzi si cumparatorului ii doresc sa se bucure de el... merita e un ceas bine facut!
bogdans - 28 ianuarie 2012
Raporteaza Opus, acuma va crede lumea ca te-am pus sa scrii comment-ul acesta :)). Adevarul e ca Seiko Monster-ul ofera probabil cel mai bun raport calitate/pret pe segmentul lui. Pretul cu care se vinde cred ca este unul cat se poate de corect.
Opus - 28 ianuarie 2012
Raporteaza lumea poate sa creada ce vrea, multi vad, putini cunosc...
se zice ca japonezii au vrut sa faca un ceas durabil si accesibil clasei de mijloc... pe unele forumuri comparau bratara de inox a monster-ului cu bratara de la rolex dpdv al calitatii finisajelor si al durabilitatii...
intr-adevar, mecanismul nu e cel mai cel dintre ceasurile SEIKO dar merita... cei care vor vrea sa il cumpere si nu sunt siguri daca e alegerea corecta sa citeasca pe forumuri mai multe despre ceas ca sa se convinga in vederea unei alegeri... acest model se bucura de o popularitate extraordinara printre cunoscatorii de ceasuri diver si nu numai (vezi preturile ceasurilor pentru scufundari). Parerea mea personala: ceasul este bestial (ca si numele) e un monstru frumos pot sa spun chiar elegant (finisajele sunt foarte atent facute), ergonomic prin pozitionarea cheitei si nu in ultimul rand tehnologia lumibrite (fosforul) unica intalnita la ceasurile SEIKO. V-am salutat... sunt un iubitor de monstri dar si trist ca nu mi se potrivesc nici cum pe mana :(


Adauga comentariul tau: