SEIKO Premier Kinetic Perpetual Calendar SNP021P1 SNP021

CEAS BARBATESC SEIKO Inscris de gataca (BUCURESTI)
1790ron
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Pot aduce acest ceas pe comanda in cutie, cu garantie internationala si manual de utilizare
-ceas din otel inoxidabil foarte solid
-Kinetic se incarca in timpul miscarii naturale a mainii, nu necesita schimbarea bateriei (costuri de intretinere mai mici si nu afecteaza sigiliul subacvatic, se pastreaza mai bine calitatile de DIVER)
-mecanism calibrul No. 7D48
-Perpetual Calendar pana la data de 28 02 2100.
-5 luni power reserve
-daca ceasul ramane nemiscat timp de 24 de ore, acesta intra in sleeping mode (se opreste) pentru a-si conserva energia. In timpul asta data avanseaza corect. Ceasul se pune in miscare din nou prin cateva miscari energice, afisand timpul si data corecte, chiar daca a stat nemiscat timp de 4 ani.
-cel mai mic motor ultrasonic 0,4mm (101 componente).
-are un senzor foto controleaza calendarul
-curea din otel inoxidabil cu inchidere de siguranta
-data la ora 12
-Sapphire Crystal
-Water resistant 100m
-diametrul carcasei: 43mm
-grosimea carcasei: 12mm
----
IN PERIOADA 20-30 IULIE SUNT PLECAT DIN TARA SI NU POT RASPUNDE LA TELEFON SAU EMAIL.
TOATE CEASURILE PE CARE LE COMERCIALIZEZ SUNT NOI SI AUTENTICE SI SE LIVREAZA IN CUTIA ORIGINALA INSOTITE DE MANUALUL DE INSTRUCTIUNI SI GARANTIA INTERNATIONALA.

DE ACEEA, PENTRU CUMPARATORII DIN BUCURESTI, ACCEPT VERIFICAREA CEASULUI LA ORICE CENTRU AUTORIZAT, INAINTE DE ACHITAREA LUI.

Pot aduce pe comanda si alte modele si branduri decat cele afisate pe site: SEIKO, CITIZEN, TISSOT, HAMILTON, INVICTA, ORIENT, ORIS, TAG HEUER, CASIO, WENGER, SUUNTO etc

Livrarea se face in tara prin URGENTCURIER cu plata ramburs, iar in Bucuresti personal in zonele Trafic Greu, Eroii Revolutiei, Sebastian, Unirii.

http://gataca.ceasuridemana.ro

Data anunt: 29 noiembrie 2009 Actualizat: 24 noiembrie 2012 Vizualizari: 7545
Contact

Vrei sa il cumperi? Contacteaza vanzatorul:

0754280142

gataca

Anunturi: 669
Anunturi marcate ca vandute: 32
Membru din: 10-2008
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

octavmarcu@yahoo.com - 28 ianuarie 2010
Raporteaza cum pot fi sigur ca acest ceas este original si nu este o replica? il pot autentifica inainte de a achita banii sau il pot returna?
gataca - 29 ianuarie 2010
Raporteaza da, se poate autentifica inainte de a da banii...
Eugen Ionescu - 02 august 2010
Raporteaza Daca aveti ceva de scris sa fie de bine altfel vor fi sterse. Spun din experienta!
gataca - 02 august 2010
Raporteaza criticile fara nici o baza reala vor fi sterse fara exceptie...din experienta.
Eugen Ionescu - 02 august 2010
Raporteaza Eu personal ti=am comandat un ceas si te-ai facut ca ploua. Am scris un comentariu care spunea exact chestia asta si l-ai sters. Deci nu merge faza cu BAZA REALA.
gataca - 03 august 2010
Raporteaza in comentariu scriai neserios si tepar, ceea ce evident este o prostie. ca sa lamuresc si ceilalti potentiali cumparatori, mai intai mi-ai comandat un ceas pentru ca a 2-a zi sa te razgandesti si sa vrei altul dupa care sa revii la primul. apoi m-ai intrebat de un ceas si pt prietena ta, iar cand ti-am raspuns ca nu-l pot aduce si ti-am dat variante asemanatoare ai spus ca te gandesti si ma suni inapoi, ceea ce evident nu ai facut... din cauza experientelor numeroase cu asemenea indivizi (as putea spune, neseriosi), m-am hotarat ca este mai bine sa nu aduc ceasul pt ca exista posibilitatea de a ramane cu el pe stoc, o situatie deloc placuta pt mine, care din pacate nu este prea rara... am avut ceasuri de zeci de mil cu care am ramas pe stoc multe luni de zile si pe care am ajuns sa le vand mai ieftin decat le-am cumparat.
de aceea nu tolerez astfel de mesaje rauvoitoare si neadevarate in forumul anunturilor mele, mai ales ca aveai tel si mailul meu si ai fi putut sa suni inainte sa vezi care-i treaba... dar ai considerat mai usor sa-ti versi frustrarile aici cu vadita intentie de a face rau decat sa dai un simplu mail.
Eugen Ionescu - 03 august 2010
Raporteaza In mesajul initial scria "neserios SAU tepar" ceea ce din pct meu de vedere se incadra foarte bine cu ceea ce ai facut. Este adevarat ca te-am intrebat daca poti aduce altul dar, dupa ce mi-ai spus ca nu poti, ti-am reconfirmat ca ramane varianta initiala!!! Te-am intrebat si de alt ceas de dama pt nevasta-mea la care nu mi-ai dat nici un pret, nu ca eu n-am mai dat nici un semn. Intr-adevar la telefon, cand am vorbit prima oara, mi-ai spus daca vreau sigur, pt ca este un ceas scump si ti-am confirmat. M-ai sunat cumva si nu ti-am mai raspuns? Evident NU. Ai hotarat singur ca nu merit efortul! OK. Dar trebuia sa ma anunti cumva nu sa ajungem aici. Daca nu esti dispus sa aduci ceasuri mai scumpe nu mai posta sau daca le aduci decat celor carora ii evaluezi tu ca "seriosi" macar anunta rezultatul evaluarii sau macar criteriile tale. Eu personal sunt dezamagit de maodul in care m-ai tratat. Eu zic ca am fost Ok cu tine, iar dp meu de vedere tu nu mi-ai raspuns in acelasi fel. Eu asta am incercat sa aduc la cunostinta eventualilor cumparatori din cauza asta am si scris "neserios sau tepar". Sincer la "tepar" m-am gandit din cauza ca ti-am cerut sa mergem la un specialist sa-mi confirme faptul ca este original si m-am gandit ca asta te-a determinat sa ma lasi balta. Sa stii, asa pt tine ca am un prieten care ma bate la cap sa cumpere si el un SNP005, eu vroiam pt nevasta-mea cel pt care ti-am cerut pretul si pt mine cel care am vorbit. Asteptam sa vad ca totul este OK cu primul pt a-ti cere si pe celelate. Deci oricum ai pierdut vanzari de vre-o 4500 ron. Probabil ca le voi cumpara din alta parte ca oricum le vreau dar nu le mai iau de la tine sum nici o forma. Toate bune.
gataca - 04 august 2010
Raporteaza Textul se abate un pic de la "forma" originala... In primul rand, cand m-ai sunat pentru ceasul pt nevasta-ta, ti-am spus ca nu pot aduce acel ceas (tot un seiko parca, dar cu bratara si cadran alb) si ti-am propus alta varianta asemanatoare. Ai spus ca vorbesti cu ea si revii cu un raspuns, ceea ce nu s-a mai petrecut. De aceea nu am simtit nevoia si nici obligatia sa te sun la randul meu si am ales sa nu-l aduc si sa evit alte neplaceri. Vad ca oricum apar, dar cu toate acestea nu am nici un regret chiar daca ai fi luat ceasuri pt toata familia si cunoscutii tai si incercarea de a trezi in mine regretul, cu sumele pe care le vehiculezi, este patetica.
In mod normal, te-as fi sunat si ti-as fi zis despre parerea mea, ca nu mi-ai inspirat incredere, si ti-as fi cerut un avans minim asa cum fac de obicei in astfel de cazuri. Dar pt ca ai spus ca revii, am asteptat sa ma suni si daca am vazut ca nu o faci, am hotarat sa nu merg mai departe.
Poate multi nu il vad, dar exista si un punct de vedere al vanzatorului, care in multe cazuri s-a confruntat cu cumparatori care nu au mai raspuns la telefon in momentul cand veneau ceasurile sau veneau cu scuze ca s-a petrecut ceva in familie si nu-l mai pot achizitiona sau alte motive. De aceea am inceput sa evit orice mi se pare ca nu prezinta totala incredere, pt ca nu se merita sa stai cu ceasuri pe stoc si mai mult de 8 luni si dupa aceea, ca macar sa-ti recuperezi o parte din bani, sa le dai pe preturi de nimic...
In foarte multe din anunturile mele scriu ca accept orice fel de verificare a ceasurilor pe care le comercializez... sa nu fac asta dupa aceea, atunci cand clientul o doreste, este o aberatie... Ma cunosc multi angajati ai firmelor care mai autentifica ceasuri in Bucuresti, pentru ca ma mai duc la ei cu cate un Toma necredinciosul... Asa ca ceea ce spui tu "ca ti-a trecut prin minte" (fara nici o baza reala) este normal sa cenzurez, mai ales cand scrii asta pe 10 din anunturile mele. Daca tu crezi ca eu ar fi trebuit sa las aceasta aberatie pe toate aceste anunturi, ca sa "afle" lumea de la bunul samaritean ca gataca este un tepar, inseamna ca nu gandesti.
Iti urez sincer sa-ti cumperi cate ceasuri originale doresti la aceleasi preturi sau chiar mai bune decat ale mele si consider aceasta discutie incheiata.
O seara buna.
Eugen Ionescu - 08 august 2010
Textul se abate un pic de la "forma originala"..
- In al doilea rand nu te-am sunat pt ceasul nevestii ci ti-am trimis SMS. Era intr-o sambata pe la ora 15 si am crezut ca nu este o ora potrivita pt a te suna.Sunt detalii care nu afecteaza toata povestea in ansamblu
- In al treilea rand eu ti-am cerut un pret nu ti-am spus "este OK il vreau!" ca in cazul ceasului pt mine, deci nu cred ca pot fi incadrat asa cum m-ai incadrat tu.
- In ceea ce priveste "obligatia" de a ma suna consider ca o aveai pt ca tu ai postat ca vinzi ceva iar eu te-am sunat si am spus ca vreau. Numarul de tel al meu il aveai pt ca nu l-am ascuns cand te-am sunat. Nu aveam de ce! Daca tu ai hotarat de unul singur ca nu mai vrei sa-mi vinzi, trebuia sa ma anunti. Cred eu!
- Ceasuri nu vreau sa cumpar pt toata familia si prietenii ci doar cele de care ti-am spus. Nu mai intereseaza sa "trezesc regretul in tine" nu te cunosc si nici nu te voi cunoaste. Gandestete ca poate exista si varianta sa fie adevarat ce am spus nu doar sa fiu "patetic"
- Daca m-ai fi sunat si mi-ai fi cerut un avans de max 50eur nu as fi avut nimic de comentat. Cred ca ar fi fost normal si consider OK ca trebuie sa te protejezi si tu de tepari.
- Daca te stiu "toti angajatii firmelor care autentifica ceasuri" o stii tu si ei, nu eu. Eu am vrut sa cumpar ceva ce tu vindeai, tu ai lasat-o moarta, iar in desfasurarea evenimentlor m-am gandit si la asta. Nu spun ca este adevarat, nu stiu. Din cauza asta am pus "SAU" in formularea mea care te-a deranjat atat de mult.
- Nu ma consider "bunul samaritean" ci am avut o experienta neplacuta cu tine si am considerat ca este normal sa reactionez, nu sa stau si sa spun "asta este". Asa ar trebui sa faca toti si cu bune si cu rele, pt ca potentialii cumparatori sa isi formeze o opinie. Cred ca asta inseamna ca "GANDESC".
- Preturile intr-adevar le ai bune, de asta ma si hotarasem sa iau de la tine, dar orgoliul me valoreaza mai mult decat 50 euro/ceas (diferenta fata de concurenta si nu o numesc pt a nu crea impresia ca-ti fac antireclama), din cauza aste ti-am spus ca nu mai iau de la tine. Problema este ca trebuie sa le si livrezi ca sa ai preturile bune, nu sa le ai doar scriptic.
Asta este ultimul meu comentaru, pt ca tu tot nu recunosti ca ai gresit ci te legi de detalii pt a ma invinui pe mine. Oricum ai progresat prin faptul ca nu mai stergi comentariile care nu-ti convin si al meu este unul de acest fel.
Toate bune.
gataca - 08 august 2010
Raporteaza nu am citit decat primele 3 randuri si atat. a fost suficient...
catalin - 13 mai 2012
Raporteaza ...eu zic sa va intalniti la un pahar de vin de porto si sa va impacati. Tu nu ii aduci ceasurile , el nu le cumpara , asa o sa ramana concluzia finala oricate mii de linii o sa insirati aici. Am si eu o intrebare daca tot sunt pe aici . Pentru acest model SEIKO PREMIER KINETIC SRX004P1, pretul de achizitie o sa fie .. ? astept un raspuns. danke
gataca - 14 mai 2012
Salut. Pot aduce ceasul la pretul de 2600lei.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la gataca
Nautica
650LEI
Fossil
440lei
Citizen
1490lei
Casio
1850LEI
Citizen
1680lei