Slava 26 rubine dublu calendar, mecanism 2428

CEAS BARBATESC SLAVA Inscris de Ceasornicar
0203
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

....... mecanism Slava 2428 ........... inginerilor sovietici d......... Eșapamentul ...... .

Slava ...... limba rusă) ...... ceasurilor sovietice ....... 2 Moskovskaia Ciasovai Zavod........ Moscova. ....... ceasuri cu sonerie ...... ceasuri cu diapazon. ........ ceas de mînă pentru bărbați ....... ceas cu quartz ........ .

Ceasul provine din colecția personală și este într-o condiție tehnică și estetică excelentă ! Piesa se vinde impreuna cu o frumoasa curea dedicata, din piele neagra cu cusaturi albe, noua. Transportul cade în sarcina cumpărătorului. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii ceasuri”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 18 septembrie 2013 Actualizat: 09 august 2014 Vizualizari: 2557

Ceasornicar

Anunturi: 1380
Anunturi marcate ca vandute: 898
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

pasion - 20 octombrie 2013
Raporteaza ofer 80 ron+seriozitate in urma acceptari dumneavoastre,stima
owner - 20 octombrie 2013
Raporteaza Imi pare rau, dar pretul corect este afisat. O precizare: eu nu sint "negustor" de ceasuri, sint colectionar si stiu foarte bine ce valoare au unele piese. Daca scadeti din pret valoarea de achizitie si revizia, "profitul" este undeva la 15%, asa ca nu stiu ce-as mai putea scadea. Eventual, daca chiar vi-l doriti, vi-l pot livra cu transport inclus... Multumesc.
owner - 20 octombrie 2013
Raporteaza In ce priveste seriozitatea, va puteti da seama atit dupa volumul vinzarilor cit si dupa imensa munca de documentare pe care sint sigur ca ati remarcat-o. Ati mai vazut undeva, in Romania, asemenea munca de documentare in ce priveste marcile, mecanismele, istoria fabricantului etc. ? Nu cred ! Deci cred ca seriozitatea se poate deduce usor :)
Emanuel Stănescu - 09 septembrie 2014
Raporteaza va salut! mai este valabil acest anunt?
owner - 10 septembrie 2014
Raporteaza Da, mai este. Daca nu scrie "rezervat" sau "vindut", atunci este.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
ARSA
750 lei
Zim
250 lei
Orgeval
330 lei
Tissot
750 lei
Slava
520 lei