SONY SmartWatch 3 SWR50: Ceas inteligent cu Android Wear si GPS, negru

CEAS UNISEX SONY Inscris de multimediashop (Bucuresti)
680 LEI
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Ceasul SONY SmartWatch 3 este un accesoriu inteligent și inovativ ce-ti permite controlul telefonului mobil si apeluri de voce, adica vorbesti direct de la incheietura mainii. Reptioneaza prin bluetooth toate notificarile din telefon, il poti personaliza cu aplicatii compatibile Android Wear pentru un stil exclusivist.

Chiar daca au mai incercat si altii sa-l imite, SONY lanseaza SmartWatch 3 si ramane singurul ceas inteligent si extravagant cu un aspect stilat, ce se poate purta confortabil.

Mergi si vorbeste - precum o casca bluetooth adevarata, poti prelua un apel telefonic, poti lansa comenzi vocale spre smartphone fara sa-l mai scoti din buzunar.

Android Wear - este un nou sistem de operare miniaturizat pentru dispozitive mici, care promite sa poate fi dezvoltat la infinit. Deja sute de dezvoltatori ofera aplicatii pentru Android Wear.

Notificari - ecranul tehnologie "Transflective Display" este usor citibil pe orice vreme si afiseaza mesajele primite in telefon.

Reportofon - poti inregistra momente audio din viata

Rezistenta la apa, praf si murdarie in standard IP68. Poate fi purtat oriunde te-ai duce, aspect discret potrivit pentru orice stil vestimentar.

Ceasul vibrează atunci cand ai primit apel, alarma, Email sau alte notificari importanta pe telefon. Poti deschide mesajul si vezi expeditorul si subiectul.

Inregistreaza miscari, comunicatii mobile si momente speciale din viata care apoi pot fi redate pe un smartphone Android.

NFC (Near Field Communications) - imperechere in perimetru, este o metoda usuara de imperechere a doua dispozitive prin simpla atingere.
----
Ceasuri SONY si Watch Mobile.

"DualSiM.ro - Multimedia Shop" este magazin. Sediul nostru este in Bucuresti, ceasurile se pot ridica de la sediul nostru sau se pot expedia prin FAN Courier in orice localitate.

Ceasurile sunt noi! Primiti certificat de garantie pentru 12 luni.

Data anunt: 30 noiembrie 2014 Actualizat: 29 mai 2016 Vizualizari: 1854
Contact

Vrei sa il cumperi? Contacteaza vanzatorul:

0733212000

multimediashop

Anunturi: 9
Anunturi marcate ca vandute: 3
Membru din: 12-2010
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Inca nu exista comentarii.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la multimediashop
SONY
440 LEI
SONY
390 LEI
SONY
370
SONY
680 LEI
SONY
460 LEI