Suunto Observer SR, ca nou, original, garantie, pachet complet, bonus

CEAS UNISEX SUUNTO Inscris de gerrygrigore (Ploiesti)
750 LEI
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Vand ceas Suunto Observer SR (SR = corp ceas otel, bratara elastomer, afisaj pozitiv, exact ca ceasul din poze), ce include busola, barometru, termometru, altimetru. Pentru mai multe detalii, puteti accesa site-ul producatorului:

/>
Ceasul nu a fost achizitionat din Romania, este original si mai mult decat atat este Made in Finland, facand parte din clasa superioara de instrumente Suunto (aceasta clasa fiind fabricata in Finlanda si nu in China, unde se manufactureaza instrumentele Suunto entry-level), oferind o precizie crescuta precum si o rezistenta sporita atat la soc cat si la imersie in apa - 100 m. (ceasul NU este Made in China, cum sunt majoritatea produselor). Precizia este mult peste binecunoscutele si omniprezentele Casio, Suunto fiind alta clasa, dar cunoscatorii stiu deja asta.

Ceasul a fost achizitionat in martie 2011 si purtat foarte putin. Nu are absolut nici o urma de utilizare (zgarietura) pe corpul ceasului, geam (cristal) sau bratara, singurul loc unde sunt prezente semne discrete de uzura fiind catarama metalica de prindere a bratarii (sunt fine zgarieturi pe ea, datorate frecarii de marginea geamului biroului).

Ceasul se vinde ca la magazin, in pachetul complet care cuprinde: cutie, manual, card de autenticitate, minibrosura, factura de achizitie.

Ofer ca bonus o baterie si un capac de rezerva + garnitura pentru baterie, originale Suunto, sigilate, achizitionate in momentul achizitiei ceasului.

Pretul este usor negociabil. Pentru orice detalii va stau la dispozitie.

Data anunt: 04 octombrie 2011 Vizualizari: 843

gerrygrigore

Anunturi: 6
Anunturi marcate ca vandute: 6
Membru din: 08-2009
Recomanda daca ai cumparat de la el: