Tepar - Rusu Petru Adrian - Iasi - Citizen Teapa / Tzeapa

CEAS UNISEX CITIZEN Inscris de DorinSB (sibiu)
00 lei
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Verificati produsele cumparate de la Rusu Petru Adrian din Iasi M. Varlaam 21


User NESERIOS - vinde ca perfect ceas incomplect si partial nefunctional.

Pe Tocmai... este user-ul adi ,etc...,si am avut comunicari despre stare pe/cu: drila_cat1981

la anunt are nr. 0753104182 ,contactat si vb. personal.

O sa sap putin mai ....adanc si o sa pun aici toate nr. lui de telefon,ca se pare ca foloseste minim 3 nr.

Sfat : Cereti curierului verificarea produsului INAINTE de al platii

Data anunt: 03 aprilie 2014 Vizualizari: 911

DorinSB

Anunturi: 4
Anunturi marcate ca vandute: 1
Membru din: 11-2013
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

Radu - 24 noiembrie 2022
Raporteaza Vrea sa multumesc domnului DorinSB pentru ca si-a facut timp sa posteze despre acest tepar, astfel am scapat sa fiu tepuit de aceeasi persoana! Grija Mare!

In data de 16.11.2022 a postat un Kit de VR in valoare de 1100 de lei. I-am scris ca ma intereseaza pe olx si a zis ca este disponibil si ca totul este ok.

Il sun sa intreb mai multe detalii despre Kit si imi da respins si mesaj ca nu poate vorbi. Discutia a continuat pe olx de pe CONT OANA - https://www.olx.ro/oferte/user/qi3r/

Dupa comanda pe olx imi da accept si imi spune in mesaje ca nu e tepar, ca e a copilului ca e in stare perfecta.

Vineri din cauza unei probleme cu pachetul a ajuns in alta duba deci il sun si userul OANA este defapt Rusu Petru Adrian care imi spune ca e trimis de soacra lui - VIORICA SOROCIANU - Str Mihai Eminescu BL BL1, Scara A, Cod Postal 705100

Vazand ca de fapt userul OANA e de fapt un barbat am dat o cautare pe google la nr de telefon si la nume si descoper anuntul de mai sus unde oamenii au mai fost inselati. Ii scriu despre acest anunt si imi zice ca domnul de mai sus are probleme cu capul si cu oamenii si ca nu e vina lui.

Imi zice ca totul este ok si ca daca nu e ok sa trimit coletul si ca imi da banii inapoi. Ii cer o poza cu buletinul daca isi asuma ce spune si mi-o trimite si imediat o salvez deoarece dupa ce am terminat conversatia el o sterge.

Vine coletul intr-un final, ii platesc curierului 40 de lei sa ma astepte sa il testes, sta domnul 20 de minute dupa mine ca sa descopar ca controlerul din standa (joystickul) este defect si la cea mai mica miscare inregistrata sa duce la capacitate maxima.

I-am aratat si curierului problema - o comparatie intre controlerul drept si controlerul stang si a zis clar ca e o problema. Trimit coletul inapoi si ii scriu ca nu merge si zice mai bine ca am refuzat fara sa isi ceara scuze ca am pierdut 40 de lei plus timp.

Astazi 24.11.2022 apare din nou anuntul pe olx de pe cont OANA dar cu anuntul modificat in care spune ca nu trimite decat cu plata avans pt ca abia s-a intors din Cluj! NICAIERI NU SPECIFICA CA KIT-ul ARE PROBLEME!

Am toate conversatiile cu aceasta persoana pe telefon, inclusiv poze cu anuntul nou! Am si conversatiile de pe whats App in care ii zic ca e tepar iar el minte!

Am poza cu Buletinul si fata asa ca o sa las aici toate detaliile din Buletin astfel incat daca cineva ajunge sa fie inselat de aceasta persoana sa poate sa mearga la politie.

RUSU PETRU ADRIAN
Loc Nasterii - Iasi, Municipiul Iasi
Domiciliu - Jud. Iasi, Oras Harlau, Str Eternitate nr. 41E
CNP- 1810320226796
Seria MZ nr 756567
Buletin emis 25.01.2019 de SPCLEP Harlau
Telefon: 0753104182
Telefon Viorica Sorocianu (soacra sau tot el de pe alt numar) - 0757279333

Multumesc inca o data domnului DorinSB ca si-a facut timp sa scrie astfel am putut si eu sa testez echipamentul mai bine si sa descopar ca era teapar dar si ca acum toate aceste informatii sunt publice!

Daca a mai trecut cineva prin asa ceva ii rog sa posteze iar daca cineva are nevoie de dovezi, poze etc. poate sa imi ceara pe adresa de email pilat_radu@yahoo.com


Adauga comentariul tau: