Timex T2M515 Automatic Handwinding Hacking Retrograd Power Reserve

CEAS BARBATESC TIMEX Inscris de alexutzu1981 (Bucuresti)
349 RON OFERTA
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Timex la vanzare, stare perfecta, nicio zgarietura vizibila cu ochiul liber.

Carcasa inox masiv, bezel unidirectional 60 de clickuri, bezelul are insertie turnata, cheita pe filet marcata cu "T", capac spate pe filet, 2 geamuri spate fata cristal mineral, WR100, testat.

Tocmai din cauza testarii cureaua din piele originala s-a deteriorat si a fost nevoie de schimbarea ei cu un Hirsch The Duke 20 mm, nou nouta si nepurtata dupa. Catarama este cea originala marcata Timex. Este o curea de foarte buna calitate care in sine costa 80 RON la B&B.

Indicatoare ora si minut negre cu fosfor, celelalte limbi sunt negre, restul de marcaje au luciu metalic, cadran alb mat.

Mecanismul este marcat Timex, finisat. Data este cu indicator retrograd cu buton ingropat de setare rapida. Are si indicator de power reserve 40h. Se poate arma fie prin purtare fie rapid prin intoarcerea remontorului in pozitia 1 (handwinding). Cusca balasului este vizibila. La tragerea cheitei in pozitia 2 pentru schimbarea orei, secundarul se opreste (hacking).

Ceasul nu a fost desfacut niciodata, precizia este in jur de +15sec/24h. Vine insotit de cutie originala si acte.

Doritorii ma pot contacta pe adresa de email de mai jos. Pentru ceas si catarama pretul este de 270 RON fix. Livrare personala Bucuresti. Livrare gratuita in tara prin Posta Romana doar cu plata in prealabil in cont, altfel rambursul este suportat de cumparator.

Data anunt: 24 decembrie 2011 Vizualizari: 2794

alexutzu1981

Anunturi: 4
Anunturi marcate ca vandute: 3
Membru din: 12-2011
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Recomandari
Alte ceasuri de la alexutzu1981
Seiko
1300 LEI