TISSOT T-TOUCH FULL TITANIUM CADRAN DE CARBON

CEAS BARBATESC TISSOT T-TOUCH TITANIUM Inscris de denkhan
50 LEI
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

T-Touch Titanium Colectia de la Tissot. T33.7.888.92. carcasă din titan solid și brățară lustruită. Cadran din țesătură din carbon negru cu aratatoare negre și alb și marcaje de oră. Aratatoarele si marcajele de ora sunt luminescente. Bezel rotativ bidirectional. Apăsarea butonului central activează sticla de safir tactil. Atingerea etichetei corespunzătoare a funcției dorite, o va activa. Sticla de safir este dezactivată după 30 de secunde de inactivitate.
Funcții :
- cronograf, (funcția crono cu o durată de timp intermediară) barometru, (aratatoarele se suprapun pentru a indica schimbarea presiunii atmosferice. T-Touch măsoară aceste variații pentru a indica tendința meteorologică. Când presiunea atmosferică crește, cerul va fi in general, clar,senin . Aratatoarele se vor deplasa spre dreapta. Când presiunea atmosferică scade,cerul va deveni tulbure. Aratatoarele se vor deplasa spre stânga. Afișajul digital va indica presiunea)
- altimetru, (când funcția altimetru este activată, ceasul se schimbă într-un altimetru barometric și afișează altitudinea în raport cu nivelul mediu al mării. T-Touch multifuncțional poate fi setat pentru a afișa altitudinea în metri sau picioare)
- termometru, (T-Touch poate afișa temperatura în grade Celsius sau Fahrenheit, în timp ce este în modul termometru. Pentru măsurătorile cele mai exacte ale temperaturii, ceasul trebuie îndepărtat de la încheietura mâinii cel puțin 15 minute, astfel încât temperatura corpului să nu afecteze citirea)
- compas, (in modul busolă, T-Touch cu aratatorul orar, indică polul nord geografic ținând cont de abaterea magnetică. T-Touch va indica gradul de deviere magnetică dintre polul nordic magnetic și cel geografic pe afișajul digital)
- alarmă. (funcția de alarmă de 24 de ore cu alarmă sonoră)
Conditie vizuala foarte buna,fara zgirieturi. Inchizatoarea prezinta urme de purtare.Toate functiile active.
Diametrul 44mm fara coronita,grosime 13mm.
Accept unele variante de schimb.
----
denkhan

Data anunt: 25 octombrie 2018 Actualizat: 26 februarie 2020 Vizualizari: 0

denkhan

Anunturi: 355
Anunturi marcate ca vandute: 298
Membru din: 04-2009
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Recomandari
Alte ceasuri de la denkhan
Poljot
1 LEI
Poljot
850 Lei
Oriosa
150 LEI
Oriosa
150 LEI