Tudor 7934 Big Rose

CEAS BARBATESC TUDOR Inscris de theidle86 (Bucuresti)
3200lei
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Vand Tudor Oyster 7934 "Big Rose" in stare foarte buna pentru varsta lui (produs aproximativ in 1960). Ceasul functioneaza bine +-10-15 secunde pe zi. Toate componentele sunt originale, mai putin cureaua si catarama. Cureaua este aproape noua, din piele de crocodil.
Pentru Bucuresti accept si autentificare la ceasornicar. Poza cu mecanismul a fost facuta de fostul proprietar, eu nu am cheie speciala pentru a deschide capacul. Am factura de cumparare, ceasul este cumparat recent din Germania.
Produs: Folosit
Tip produs: Vintage
Stare generala: Buna
Mecanism: Tudor 1156 Rubine: 17 Oscilatii: 18000
Precizie: Buna +-10s/d
Carcasa: Oyster Rolex originala, 34mm
Rezistenta la apa: Nu (din punct de vedere tehnic ceasul este rezistent la apa dar avand in vedere varsta acestuia nu recomand nici macar stropirea cu apa)
Cadran: Big Rose, Tudor original, stare buna
Coronita: Rolex, originala
Curea/Bratara: Piele Crocodil
Pret: 4000lei + transport
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pentru toate ceasurile vintage al caror istoric este incert recomand revizie. Feriti ceasurile vintage de stropirea cu apa, deoarece chiar daca initial acestea erau rezistente la apa, dupa o perioada indelungata nimeni nu le mai poate garanta etanseitatea.

Pentru detalii suplimentare, poze sau oferte, va rog sa ma contactati pe adresa de e-mail, la telefon sau pe whatsapp. Multumesc.
----
Astept oferte.

Data anunt: 01 iunie 2016 Actualizat: 02 octombrie 2016 Vizualizari: 1172

theidle86

Anunturi: 75
Anunturi marcate ca vandute: 77
Membru din: 07-2014
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Inca nu exista comentarii.


Adauga comentariul tau: