ventura Aplha- V_03

CEAS BARBATESC VENTURA Inscris de Mmatei (Bucuresti)
1 leu
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Ventura este un ceas digital, cu o utilizare concept intuitivă, pusă în aplicare în primul rând cu acest model -v tec Alpha.Este un brand elvețian apărut după anii '50 ce produce ceasuri cu un design îndrăzneț, ale căror mecanisme sunt deosebit de performante și fiabile,fiind concepute după cele mai noi tehnici în domeniu.

Display-ul cu cristale lichide este structurat în două rânduri de cifre, rândul de sus arată timpul în timp ce rândul de jos poate fi variat de scroller pentru a demonstra funcții, cum ar fi de alarmă, cronograf, Countdown, un al doilea fus orar s.a.. Cifrele sunt formate din cât mai multe segmente ,adică 25 (în loc de 7 segmente), pentru a îmbunătăți foarte mult lizibilitatea și estetica. Mișcarea Calibru VEN-03 - conceput și dezvoltat de către Ventura în întregime - se bazează pe un software complex care permite parcurgerea funcțiilor cu un singur scroller,foarte ușor, încât citirea unui manual devine aproape inutilă.

Hannes Wettstein a tradus acest concept într-un design ingenios. Alpha-v tec este «mama» tuturor următoarelor evoluții și modele Ventura și nu numai.
Model: W 41 S
Design: Simon Husslein
Material carcasă : Durinox
Brățară : Cauciuc siliconic.
Ecran LC cu iluminare de fundal cu LED-uri
Funcții : Time1+Date1,Time 2+Date2,Alarmă,Chronograph,Numărătoare inversă,Calendar perpetual pe 100 de ani,(5 limbi)Data,luna, anul,Ora, minut, secundă,Format 12/24h,Afișare 3 date.
Sticla : Cristal Safir
Rezistența la apă : 3 Bar
Baterie :Long Life 3 ani.

Data anunt: 16 aprilie 2015 Vizualizari: 419

Mmatei

Anunturi: 29
Anunturi marcate ca vandute: 26
Membru din: 02-2014
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Inca nu exista comentarii.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Mmatei
Omega
350 Lei