VOSTOK EUROPE LUNOKHOD 2 50MM SWISS QUARTZ RETROGRADE PERPETUAL CALENDAR WR 300M HELLIUM VALVE

CEAS BARBATESC VOSTOK EUROPE Inscris de denkhan Stare: Folosit
2550 lei
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Toate modelele de la Vostok sunt concepute pentru a celebra evenimente culturale,sau stiintifice.
Modelul Lunokhod,produs in serie limitata la 3000 de bucati,celebreaza 10 ani de la lansarea primului vehicul lunar robotizat, Lunokhod,trimis pe luna pentru culegere de date stiintifice si pentru a recupera mostre de stinca si sol lunar.
Mecanismul este cel mai avansat quartz multifunctional SWISS MADE,conceput de cei de la brandul Festina.
Ceasul are coroana si pusherele dispuse pe stinga. Este un cronograf ce cronometreaza pe perioada a 31 de zile,numarind zilele ,orele,minutele si secundele.Poate urmari doua fusuri orare si are un calendar retrograd.Rezistenta la apa este la 300m,fiind echipat cu o supapa cu Heliu.
Cadranul are culoarea negru carbune,fiind alcatuit din 5 straturi,cel mai mic strat fiind gravat electric si asemanator cu suprafata lunii.
Pentru vizibilitatea in intuneric, se folosesc 15 minituburi cu Tritiu,(izotopul radioactiv al Hidrogen-ului) la marcatorii de ora si pe aratatoarele orar si minutar. Acestea ,au o lumina constanta,permanenta ,pe o perioada de 25 de ani. Pentru un efect luminos maxim,marcatorii de ora sunt plasati vertical,ca luminarile.
Carcasa,de culoare neagra, este din otel 316 chirurgical, inoxidabil si are diametrul 49mm,fara coroana.Bezelul este rotativ,unidirectional. Capacul spate este din otel masiv,avind gravat in 3D,vehiculul lunar Lunokhod,pe care il celebreaza.
Aspectul fizic,conform pozelor,care sunt ale ceasului. Nota 9/10. Cristalul, are o foarte fina zgirietura,abea sesizabila,in dreptul orei 11.
ATENTIE ! Nu cunosc istoricul ceasului si pentru verificarea rezistentei la apa trebuie verificat la un ceasornicar profesionist ce are aparatura necesara acestei operatii.
ACCEPT UNELE VARIANTE DE SCHIMB.
----
denkhan

Data anunt: 24 februarie 2018 Actualizat: 02 mai 2018 Vizualizari: 0

denkhan

Anunturi: 355
Anunturi marcate ca vandute: 298
Membru din: 04-2009
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Recomandari
Alte ceasuri de la denkhan
Movado
1500 eur
Casio
120 LEI
CASIO C-80
850 LEI