ZODIAC SST 36000

CEAS BARBATESC ZODIAC Inscris de soni95
1000 ron
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

in stare perfecta,servisat la cel mai bun ceasornicar dl.Claudiu Burlan,totul original,cheita,bratara,geam,cadran perfect,mecanism automatic cal86 cu armare manuala si hack,functioneaza perfect.

Data anunt: 01 ianuarie 2015 Vizualizari: 1969

soni95

Anunturi: 43
Anunturi marcate ca vandute: 26
Membru din: 06-2010
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

tex - 01 ianuarie 2015
Raporteaza Chiar e cel mai bun? Nu mai există si alti ceasornicari buni? Mă miră această afirmatie.
soni95 - 01 ianuarie 2015
Raporteaza o fi si altii,ptr mine dinsul este cel mai bun.
enache petre - 09 martie 2015
Raporteaza Ceasornicari buni sant nea kalu nea boris tudor nu cine ai zis tu si ca sa vinzi ceasuri trebuie sa le repari mai antai si apoi sa le vinzi sa sti ce calibru are ce e eta valjoux as landelon etc
asa e Petrica - 09 martie 2015
Raporteaza vad ca stii tot si ai si cunostinte,sfatul meu e sa-ti faci o programare la oftalmolog....sincer ai nevoie.
Petrica - 09 martie 2015
Raporteaza Landelon...????
cristi - 05 aprilie 2015
Raporteaza eu am trimis la " acest maestru claudiu " un longines care mergea impecabil, dar n-a fost desfacut niciodată, pentru o simplă revizie. Dupa ce l-am primit cam la o saptamana s-a oprit. Am fost nevoit sa-l duc la maestrii mei din Turnu Severin sa-l repare.
tex - 22 aprilie 2015
Raporteaza Mai fratilor revin cu întrebarea cine este acest Burlan? Este cumva guru al ceasurilor de merită nominalizat intr-un anunt? Sunteti in criză in zona aia a tarii de-l divinizati pe un anume...Burlan.
Tag - 30 aprilie 2015
Raporteaza Tex, ai pus punctul pe I.In vestul tarii e o criza mare de ceasornicari buni.Claudiu e bun, poate nu cel mai bun, dar e singurul care repara si se baga la ceasuri mecanice complexe-din pacate...
robinson crusoe - 07 iulie 2015
Raporteaza Burlan e doar cel mai mediatizat ceasornicar din Romania.
Il recomand pe Ovidiu Tibichi din Iasi,serios si priceput!
longines - 25 martie 2016
Raporteaza Pentru nestiutori, delatori si defaimatori:

Claudiu Burlan este cel mai bun ceasornicar din Romania si printre cei mai buni din Europa. Claudiu Burlan a absolvit Facultatea de Orologerie din Londra, a facut 3 ani cursuri in Elvetia unde a primit Diploma Maestru grad I, adica cel mai inalt grad -- (pentru cine nu stie, adica pentru ageamii, acest grad inseamna ca este competent pentru a interveni pe mecanisme Quartz Termocompensat, cum sunt cele de la Breitling, mecanisme care costa singure cca. 2000 de dolari), dar si pe mecanisme ca Tourbillon (care costa de la 150.ooo de mii de euro in sus). Claudiu Burla a proiectat un mecanism de ceas, care din lipsa de fonduri si de sponsori nu-l poate pune in productie. Claudiu Burlan este, asadar, un specialist cu studii superioare, scolit la cele mai renumite scoli din Occident. Este un om cult, corect, cinstit, pasionat de ceasuri si nu numai, un om politicos si de bun simt si, cel mai important, este un om foarte modest. Nu a spus el despre sine ca e mare, ci altii au spus, iar competenta il recomanda. Claudiu Burlan, cum e si firesc, avand in vedere studiile facute, vorbeste fluent limba engleza si cunoaste bine limba romana -- lucru foarte important, intr-o tara doldora de analfabeti, impostori, diletanti, ageamii, nesimtiti, laudarosi, prosti etc.
Asta este, atat cat il stiu eu, Claudiu Burlan. Din nefericire nu avem mcar cate un "Claudiu Burlan" pentru fiecare domeniu: inginerie, cultura, medicina, justitie etc. Daca am avea cel putin 30% din populatia Romaniei numai de-al de Claudiu Burlan, atunci si Romania ar arata altfel.
Asta-i!
In rest, prostii pot abera, mai departe, cu convingerile lor, cu ideile lor, cu nestiinta si incompetenta lor, deoarece altfel nu ar mai fi prosti.
Ionut - 03 august 2016
Raporteaza Foarte frumos spus longines.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la soni95
Omega
150eur
Chopard
300lei
Omega
650 eu
omikron
350 ron
Omega
500ron