ceas Esprit quartz, mecanism Ronda 484, brăţara originală

CEAS DAMA ESPRIT Inscris de Ceasornicar
50 lei
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Acest ceas de damă Esprit este echipat cu un mecanism Ronda 484. Ceasul are dimensiunile de 21x30 mm şi anse speciale. Capacul spate din oţel este gravat cu numele companiei. Carcasa din oţel este în stare perfectă, cu remontoarul original şi cu 25 de cristale dispuse pe bezel. Geamul din cristal mineral. Cadranul este simplu, minimalist, cu indecşi orari argintii. Brăţara din oţel este originală, cu numele mărcii marcat pe închizătoare.

Esprit Holding Limited este un producător american de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, bijuterii, ceasuri ş.a.m.d., cu headquarter-ul în San Francisco, Califonia. Grupul mai deţine şi brandul de cosmetice Red Earth. Compania a fost înfiinţată de Susie şi Doug Tompkins (antreprenori care mai înfiinţaseră anterior şi marca North Face), care vindeau produsele dintr-un autobuz Volkswagen. Sediul firmei era în apartamentul lui Tompkins. În această afacere, Susie îşi asumase rolul creativ, iar David pe cel financiar. Logo-ul Esprit a fost dezvoltat în 1979 de către celebrul designer John Casado.

Ceasul este în stare foarte bună. Se livrează împreună cu brăţara originală, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Pentru acest ceas puteţi alege o frumoasă curea din piele autentică de struţ, şarpe sau viţel (găsiţi curele pentru ceas la secţiunea „curele piele”), 100% handmade. Alte accesorii pentru ceasuri găsiţi la secţiunile „perniţe” şi „cutii ceasuri”.

Atenţie: feriţi ceasul de lovituri sau şocuri mecanice puternice. Feriţi ceasul de apă şi atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanşare, în timp acestea slăbesc cîte puţin. Evitaţi apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Periodic, la 1-2 ani, e bine să-i înlocuiţi bateria.

Data anunt: 01 aprilie 2016 Actualizat: 26 decembrie 2023 Vizualizari: 491
Contact

Vrei sa il cumperi? Contacteaza vanzatorul:

0747404440

Ceasornicar

Anunturi: 1379
Anunturi marcate ca vandute: 889
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Porsche
500 lei
Luch
575 lei
koha
650 lei
Accurist
400 lei
Herma
400 lei