ceas Pobeda Petrodvorets original, mecanism 2601 (32yH), fabricat în 1947

CEAS BARBATESC POBEDA Inscris de Ceasornicar
0241
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

........ industriei rusești de ceasuri .......... calibru 2601 ........ Fabrica de Ceasuri din Petrodvorets. ......... aluminiu eloxat ........... decorații în tehnica guilloche .....

Pobeda ....... primul ceas sovietic ........ cel ce-al doilea Război Mondial. ........ Istoria Pobeda ....... Dueber Hampton Watch & Co. ........ Ansonia Clock Company,....... Lip SA d’Horlogerie ....... Moscova ........ Fabrica de Ceasuri nr. 1 ....... Pobeda....... Iosif Visarionovici Stalin, ....... .

Ceasul arată excelent și funcționează bine pentru vîrsta lui. Revizia a fost făcută recent la Atelierul de Ceasornicarie Adrian Sîrbu. Provine din colecția personală și se vinde cu tot cu cureaua de prezentare, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Pentru acest ceas puteți alege o frumoasă curea din piele autentică de struț, rechin, șarpe, capră sau vițel (găsiți curele pentru ceas la secțiunea „curele piele”), 100% handmade. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 15 aprilie 2014 Actualizat: 14 octombrie 2014 Vizualizari: 1802

Ceasornicar

Anunturi: 1380
Anunturi marcate ca vandute: 898
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

Eugen - 16 august 2014
Raporteaza ...Toate corecte si frumoase, numai ca acesta e mecanismul 2602 cu 15 rubine, mecanismul 2601 are in plus un rubin, deci in total 16rubine si e mult mai bun si mai cautat printre colectionari. Toate cele bune!
owner - 16 august 2014
Raporteaza Asa este, mea culpa, am mai avut unul identic dar cu mecanism 2601 si probabil de acolo eroarea...
Eugen Stoicescu - 29 august 2014
Raporteaza ...Nu-i nimic, o mica eroare nevinovata se accepta. Doar ca...pretul e muult exagerat. Va spun aceasta pentru ca ieri am ridicat de la posta un Pobeda 2601 cu 16 rubine impecabil cu doar 50ron plata ramburs. Asa ceva nu am mai gasit pe niciun site de ceasuri. Are totul intr-o stare de aproape NOS, exceptand o mica fisura a geamului. I-am reglat doar avansul din trei incercari si l-am adus la o incredibila eroare de doar +7 sec/ zi, cu mult mai exact decata un Doxa din '56.
Asa ca, va sfatuiesc sa va mai ganditi un pic la pret, ca sa nu ramaneti cu el nevandut prea mult timp. Toate cele bune!
owner - 29 august 2014
Raporteaza Multumesc pentru sfaturi, fiti linistit, in general ceasurile de pe site-ul meu personal poposesc acolo pentru scurt timp :) Iar in caz contrar, ele ramin in cutiile lor speciale, in vasta mea colectie :D
Eugen Stoicescu - 29 august 2014
Raporteaza ...P.S.- daca doriti sa vedeti ceasul cumparat de mine, il gasiti inca pe site-ul OLX.ro, vanzatorul fiind din Brasov. Succes!
owner - 29 august 2014
Raporteaza Sigur, chiar am sa ma uit, e interesant sa vezi ceasuri din anii aceia intr-o stare atit de buna. Mai rar. Felicitari pentru achizitie ;)
Eugen Stoicescu - 30 august 2014
Raporteaza ...Buna dimineata, apelez la dvs. pentru ca aveti cele mai documentate oferte de ceasuri din toate site-urile pe care le cunosc. Este vorba tot de ceasul Pobeda varianta in carcasa de aluminiu placata, folosita si cu mecanism 2601 cu 16 rubine si 2602 cu 15 rubine. La ceasul pe care l-am cumparat de curand limba orar are alta forma decat minutarul(acesta fiind de fapt cel original) si vreau s-o schimb sau sa le schimb pe amandoua. Am gasit un ceas Pobeda tot in carcasa de aluminiu cu 15 rubine de la care vreau sa iau limbile si geamul. Intrebare: sunt aceste piese interschimbabile? Se potrivesc diametrul geamului si gaurile limbilor? Va multumesc anticipat, toate cele bune!
owner - 30 august 2014
Raporteaza Va salut. Din umilele mele cunostinte, indicatoarele se potrivesc. In proportie de 85% se potriveste si geamul, daca e aceeasi carcasa (ca diametru). Pobeda n-a folosit inele deflectoare pentru geamuri, asa ca n-ar trebui sa fie nici o problema in a le inlocui chiar dumneavoastra. Cu stima.
- 30 august 2014
Comentariul a fost raportat ca avand limbaj neadecvat.
- 30 august 2014
Comentariul a fost raportat ca avand limbaj neadecvat.
- 17 martie 2015
Comentariul a fost raportat ca avand limbaj neadecvat.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Dugena
450 lei
Lanco
1.000 lei
Luch
250 lei
Komandirskie
4.500 EUR
Dichiwatch
550 lei