Cine este ciucas, 100lei, codobatura, arcasulverde, amedeus etc.: Băda Alin Cornel zis Ţăranu'

CEAS BARBATESC ATLANTIC Inscris de Marius33 (Bucuresti)
250 lei
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Cel care se ascunde în spatele utilizatorilor ciucas, 100lei, codobatura, arcasulverde, amedeus etc. este un nimeni bolnav de frustrări greu de descris, plin de ciudă şi umori pe care şi le varsă pe unde poate, săracul, se numeşte de fapt Băda Alin Cornel (deci "Băda", nu "Bada" !), este dintr-un sat amărât de lângă Deva dar s-a mutat în Bucureşti unde auzise că umblă câinii cu covrigi în coadă. A parvenit prin înşeloterii, ajungând menajer pe la Orange (o să fie şi ei informaţi cu privire la ce face angajatul sau colaboratorul lor şi cui dau ei bani de "ambasador", să o ducă bine menajerul).

Pentru că, deşi plin de frustrări şi cu toate că se zgârie cu ghearele pe ochi că alţii vând şi el nu, nu are curajul să-şi asume faptele şi nesimţirea (probabil ar afla şi fiică-sa sau apropiaţii şi s-ar îngreţoşa de "vitejia" lui, li s-ar face silă de asemenea specimen care se dă mare dar este ATÂT de mărunt), foloseşte mai multe adrese de mail (vnstcarranza@gmail.com, eugen_dogaru@gmail.com, cucas123@yahoo.ro, josah.hayes.wld.west@gmail.com, kongrejonathan@gmail.com, jacquesgrer@gmail.com, tudorbeldman@gmail.com, ceasurdemana2014@yahoo.com, alyn_b85@yahoo.com etc.). Este atât de prost încât una dintre ele, alyn_b85@yahoo.com, este folosită la unul dintre conturi, drept lipsă de imaginaţie. Nici nu seamănă cu numele lui real, Alin Băda, nu-i aşa ? :)))))))) Încă o "monstră" de prostie infinită: utilizatorul "codobatura" (care codobatură este de fapt o pasăre) arată clar că este tot Alin Băda, care se declară pasionat de ornitologie, adică de... păsări !). Atât de prost eşti, dobitocule ? Chiar atât de prost ?

De asemenea, foloseşte mai multe numere de telefon: 0721 494 055, 0744 441 978, 0746 278 770, 0745 514 493 şi cine mai ştie câte altele ! Ca un om serios, nu-i aşa ? De ce s-ar ascunde cineva după ATÂTEA adrese false de mail şi atâtea numere de telefon, dacă este om cinstit şi onest ? Desigur, nu-i cazul lui Băda, cap pătrat şi viaţă de câine bătut...

Curios lucru, Băda Alin de la Orange vinde ceasuri (de fapt, doar "ciasuri", tinichele servisate de bucătarul lui Ceauşescu, pe care le cumpără doar carditorii de bere, vin şi alte licori ale lui Bachus, că oamenii care se pricep nu cumpără de la asemenea specimen frustrat şi cu balele la gură de un cot). Oare de ce vinde el ceasuri ? Poate melteanul nu câştigă destul de la Orange !?

Băi băieţaş, nici nu ştii ce mic şi mărunt eşti ! Doar un frustrat fără margini, care nu vede mai departe de cocina unde stă şi care îşi mănâncă de sub unghii de ciudă.

Iata ordonanta procurorului, prin care incepe urmarirea penala împotriva escrocului Băda Alin, a cărui faţă o vedeţi în fotografii. Fii fără grijă, nemernicule, vei plăti pentru tot !

Data anunt: 27 iunie 2022 Vizualizari: 0
Contact

Vrei sa il cumperi? Contacteaza vanzatorul:

0749056721

Marius33

Anunturi: 17
Anunturi marcate ca vandute: 0
Membru din: 06-2015
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Recomandari
Alte ceasuri de la Marius33
Glycine
100 lei
Hublot
2.000 EUR
Raketa
100lei
Omega
5.000 lei
Raketa
150 lei