Citizen Blackie 61-0771 Automatic din 1974

CEAS BARBATESC CITIZEN Inscris de Cozmin (Bucharest) Stare: Folosit
150 Lei
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Un superb și rar Citizen TV-Dial din seria Blackie, automatic, japonez, cu dublu dată, fabricat în februarie 1974 (după seria de pe capac). Cu un cadran foarte frumos, în două nuanțe de verde cu accente sidefate, pozele nu prea îl pun în valoare, arata mult mai bine în realitate.

Mecanism automatic, calibrul 6501, 21 rubine, ce merge foarte bine, n-are joc în rulmentul de la rotor, capac inox pe filet cu garnitură.

Carcasa este din aluminiu cu un coating PVD la bază, extrem de rezistent - se poate observa și în poze că această vopsea se află chiar și pe filetul pe care se infileteaza capacul ceasului și stă bine-mersi de 41 ani acolo :). Iar partea din mijloc este dintr-un alt metal, nichelat, foarte strălucitor, după care, în partea superioara revine aluminiul cu învelișul din PVD negru. Coroniță marcată „CTZ”.

Geamul din plexic necesită o polișare.

Curea piele cu cataramă deploiantă inox, nouă, de calitate și foarte fină.

Problemă: ziua săptămânii este decalibrată, schimbă mereu, dar pleacă de pe alb, sare peste scris și se oprește pe celălalt alb. Ori trebuie reașezat discul la ceasornicar, ori are vreo funcție pe care nu știu eu s-o descopăr care are treaba cu discurile în doua limbi. Acesta este doar în spaniolă - LUN, MAR, MIE, JUE, VIE, SAB, DOM. Ziua lunii o schimbă perfect.

Lațime: 41mm cu coroniță
Lungime: 41mm
Grosime: aprox. 11mm
Între anșe: 18mm

Vezi și celelalte anunțuri ale mele!

Predare personală în București.
Trimit doar cu plata în avans a transportului în cont bancar.

Data anunt: 29 mai 2015 Actualizat: 20 septembrie 2015 Vizualizari: 1865

Cozmin

Anunturi: 7
Anunturi marcate ca vandute: 7
Membru din: 09-2014
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

emilio - 28 septembrie 2015
Raporteaza Buna m-ar interesa ceasul. Dar ati putea reduce pretul va rog? Necesita service la ceasornicar si umblat sub cadran costa 100 din start. Am mai avut aceasta problema cu alt ceas si atat mi-a luat pentru reparatie. Toata stima


Adauga comentariul tau: