Hamilton X-Copter Chronograph Automatic

CEAS BARBATESC HAMILTON Inscris de Cretzu
Rezervat 0
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Ceas din gama de lux Hamilton,model X-Copter cu mecanism automatic chronograph Valjoux 7750.Carcasa din otel cu 44mm latime,geam safir cristal fata-spate,fosfor SuperLuminova,coronita pe filet.Ceasul are un design special si este executat cu o atentie deosebita asupra detaliilor cadranului si carcasei.(secundarul este reprezentat de elicia unui elicopter iar minutarul chronograph-ului de o pista de aterizare).La ora 8 se mai gaseste o coronita desemnata unei functii speciale ale bezelului interior.Cureaua ceasului este din silicon de cea mai buna calitate,rezistent si confortabil.

Ceasul este in stare perfecta de functionare,precizie de 7-8 secunde pe zi.Vine insotit de pachetul complet de accesorii:supracutie,cutie,manualul de utilizare+garantia internationala si materiale promotionale.
Ceasul a fost luat din magazin unde a costat aproximativ 6000 de lei.

Description: Warranty - 2 year. Case - Brushed with Polished Steel Case with Screw Down Crown and Caseback. Dial - Black Dial with Chronograph Feature. Bracelet - Black Rubber Strap. Clasp - Standard. Movement - ETA automatic 7750 movement with 25 jewels. Crystal - Scratch Resistant Sapphire Crystal. Case Diameter & Thickness - 44mmx7 inches Adjustable Strap. Water Resistant - 50 Meters / 150 Feet.

**********************************************************************************************
Predare personala in Bucuresti, sector 6.
Transport prin FanCourier :30 de lei (ceasul ajunge in 24 de ore oriunde in tara)

*******************************************************************************************
2100-1300+SCH

Data anunt: 09 ianuarie 2016 Actualizat: 10 februarie 2016 Vizualizari: 1020

Cretzu

Anunturi: 378
Anunturi marcate ca vandute: 378
Membru din: 08-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el: