Noi diversiuni pueril-imbecile, marca "ceasornicar"

CEAS BARBATESC CEAS DE BUZUNAR Inscris de Codobatura
100
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Probabil ati observat: de cate ori actualizam noi un denunt al trio-ului infractional Mircea Stroe - Aurel Vaisler - Traian Sabau, ca reactie la actualizarile anunturilor acestora, in care vand tot felul de banalitati la preturi aberante, bazate pe minciuni de genul "orice Vostok Komandirskie e un ceas militar" si "orice franken e un ceas cu toate piesele originale", apare si cocalarul retardat ascuns sub pseudonimul "Marius33", care actualizeaza si el tot soiul de anunturi cretine, ca "vand Dacia 1300", "vand tuica", "vand porci", "vand fan cosit" etc., etc.

Nu va lasati inselati: e vorba de o manevra rudimentara de diversiune. Cei trei escroci care posteaza sub pseudonimul "ceasornicar" isi fac iluzii ca, in acest fel, vor face ca denunturile noastre sa para la fel de prostesti si neintemeiate ca anunturile cu Dacia, tuica, porcii, fanul..., si le vor cobori, astfel, in derizoriu, abatand atentia adevaratilor pasionati de la tentativele tripletei SVS de a-i escroca.

Mai mult decat atat: crezand, in simplitatea judecatii lor, ca, procedand astfel, vor asigura succesul penibilei lor incercari diversioniste, imediat ce-au postat primul anunt bascalios - cel cu Dacia 1300 -, sub pseudonimul "Marius 33", cei trei escroci au publicat sub el un comentariu sub un alt nume de imprumut, "Claudiu B.", in care, pe un ton grav, isi exprimau mahnirea ca acest site a decazut pana intr-atat, incat unii (noi) posteaza anunturi "contra celor care vand mai bine decat ei", in timp ce altii (ei, tripleta SVS) "isi bat joc" postand texte de genul celor cu Dacia, cu tuica, cu porcii, cu fanul...

Am intrat atunci in dialog cu "Claudiu B.", chiar acolo, la comentarii, sub anuntul cu Dacia 1300, si putem afirma, fara nici o urma de indoiala, ca stilul acestuia este exact cel al lui "Marius 33", in dezvaluirile prin care ne-a demascat ca fiind Alin Bada.

Ii anuntam pe cei trei infractori ca nu merge. Nimeni nu se lasa manipulat de aceste diversiuni jalnice si puerile. Primim aproape zilnic mesaje pe e-mail, in care pasionatii ne felicita si ne multumesc ca i-am impiedicat sa cada victime escrocheriilor lui "ceasornicar".

Faptul ca cei trei nemernici au trecut la devzaluiri de identitate nu ne sperie. Ei trebuie sa fie constienti de doua lucruri:

1) Publicarea datelor personale - nume, nr. de telefon, adresa de e-mail, dar si altele -, fara acordul persoanei la care se refera, intră sub incidenţa legii 677/2001. Tripleta Stroe-Vaisler-Sabau trebuie sa se astepte oricand sa le bata politia la usa;

2) Amenintarile se pot intoarce oricand impotriva lor. Le cunoastem tuturor numele si orasele de resedinta si tinem lagatura cu diversi cumparatori inselati de "ceasornicar". Mircea Stroe, Aurel Vaisler, Traian Sabau ar putea fi vizitati de o echipa care sa le aplice o pedeapsa corporala binemeritata.

Denuntarea tripletei infractionale SVS va continua ca si pana acum.
----
http://online.vostokinc.com/amfibija-muzhskaja/42-korpus/amfibiya-420306

online.vostokinc.com/komandirskie/43-korpus/komandirskie-431307

https://online.vostokinc.com/komandirskie/21-korpus/komandirskie-211307

https://online.vostokinc.com/komandirskie-apz/92-korpus/komandirskie-921307

Data anunt: 11 mai 2021 Vizualizari: 0
Contact

Vrei sa il cumperi? Contacteaza vanzatorul:

Codobatura

Anunturi: 18
Anunturi marcate ca vandute: 1
Membru din: 09-2020
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Recomandari
Alte ceasuri de la Codobatura
Wostok
450 lei
Raketa
950 lei
Longines
100 lei
Wostok
450 lei