SEIKO INTELLIGENT CALENDAR QUARTZ SPACE NAVIGATOR CHRONOGRAPH GMT PERPETUAL CALENDAR

CEAS BARBATESC SEIKO Inscris de denkhan Stare: Folosit
2500 lei
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Este unul dintre cele mai atractive modele de la SEIKO, a carui producere a inceput in anul 1990 pina in 1999 Este un ceas rar, modelul identic fiind folosit de astronomul japonez MAMORU MOHRI in misiunea spatiala STS-47, din cadrul programului Space Shuttle,in 1992.
Mecanismul 6M23, cu Quartz cu 9 Rubine este unul deosebit de performant şi complicat. Are multiple functii : data,alarma,a.m./p.m.,cronograph cu unitati de zecimi de secunda,dual time,(ora de vara si ora de iarna) rigla de calcul pentru distante ,viteza si timp,calendar perpetual.Schimbarea functiilor se face prin simpla rotire a coronitei din centru dreapta. Rezistenta la apa 150M.Carcasa ,nu prezinta nici un fel de zgirieturi,bicolora Aur/Otel. Sticla minerala rezistena la zgirieturi,arata exceprional,nici cea mai fina zgirietura. Bratara este originala, cea a ceasului,dar este scurta pentru incheietura mea. Cureaua este din piele de taur,groasa,de buna calitate,cu o catarama rezistenta.Functionarea este impecabila.
Valoarea acestui ceas de excepţie de la Seiko,creşte cu fiecare an,pentru că numărul de bucăţi puse în vînzare scade mereu.
Pozele tin loc de alte explicatii. Va stau la dispozitie pentru informatii suplimentare.
Cu exceptia capacului spate, ce prezinta usoare zgireituri,carcasa, cadranul,sticla, pusherele si bratara, sunt in conditie de NOS.
Diametrul 44mm fara coronita, grosime 11mm.
Se vinde la 700 Euro,la schimb,900 Euro.
Transport gratuit.
----
denkhan

Data anunt: 03 noiembrie 2018 Actualizat: 22 iunie 2019 Vizualizari: 0
Contact

Vrei sa il cumperi? Contacteaza vanzatorul:

0725066490

denkhan

Anunturi: 355
Anunturi marcate ca vandute: 298
Membru din: 04-2009
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Recomandari
Alte ceasuri de la denkhan
Citizen
2700 lei
Poljot
1 LEI
Seiko
1375 LEI