Slava NOS, calibru 2428, multiple complicații

CEAS BARBATESC SLAVA Inscris de Ceasornicar
0025
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Acest ceas în stare NOS, neatins, este echipat cu un mecanism Slava 2428, cu secundar central, dublu calendar (dată și zi) periferic la ora „3”. Acest mecanism este o creație proprie a inginerilor sovietici de la Slava și are cîteva caracteristici unice în lume la vremea respectivă. Prima complicație este ......
.............................................................................................
Slava („glorie” in limba rusa) este unul din brandurile binecunoscute in paleta ceasurilor sovietice si rusesti produse la a doua fabrica de ceasuri din Moscova (2 Moskovskaia Ciasovai Zavod).
.................................................................................................
Ceasul provine din colecția personală și este într-o stare tehnică și estetică IMPECABILĂ‚ ! Piesa se vinde fără brățara de prezentare, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului.

Data anunt: 10 martie 2013 Vizualizari: 1038

Ceasornicar

Anunturi: 1396
Anunturi marcate ca vandute: 901
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

owner - 12 aprilie 2013
Raporteaza Uite ca s-a dat ! E dezgustator ca mai exista indivizi care se mai si pretind "pasionati" de orologerie, si care recurg la tot felul de metode puerile si demne de mila de a scadea un pret corect: telefoane "interesate", oferte jenibile sau "amatori inocenti" care ar vrea si ei sa-si cumpere un ceas, dar nu asa scump... :))))))) Ei, de-acum, incercati in alta parte, asta cel putin s-a dat !
ceasornicar - 12 aprilie 2013
Raporteaza aveti dreptate, si eu patesc uneori la fel, dar imi dau seama ca sunt niste bieti ageamii cu care nu merita sa-ti bati capul. a-propos, frumos ceas, un NOS adevarat, cum rar mai gasesti astazi pe piata, felicitari.
owner - 12 aprilie 2013
Raporteaza Felicitari cumparatorului, nu mie, ca el se va bucura de el ;)
Marius - 26 aprilie 2013
Raporteaza E un fraier din Bucuresti care incearca mereu sa cumpere la preturi mici si e atat de imputit incat isi da diverse nume si dup-aia nu mai raspunde la telefon. Un tepar ordinar care crede ca e jmecher, dar de fapt e un fraier care-si pierde timpul :))))))


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Darwil
810 lei
Yema
450 lei
Adriatica
800 lei
Ural
500 lei
Zaria
765 lei