Sicura (Breitling) automatic mecanism Baumgartner 158 (transmisie de armare patent Sicura)

CEAS BARBATESC SICURA Inscris de Ceasornicar
0189
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

........ Montres SICURA Watch S.A. Granges........ mecanism automatic Baumgartner Freres BF 158 317 CLD .......... patent Sicura ....... Breitling .......... firma elvețiană de ceasuri Sicura ....... .

Istoria Sicura ........... Breitling. ......... Sicura Montres SA, Watches Sicura AG Grenchen și Sicura Grenchen Watch Company Ltd. ......... Ernest Schneider ....... „Joh. Gobber, Horlogerie” .......... Sicura. ............ Montres Breitling.......... Breitling AG ......... Istoria Breitling ........... Breitling-Laederich ......... G. Leon Breitling ........ Leon G. Breitling SA ........ Leon Breitling ....... Leon G. Breitling SA........ Breitling Laederich .......... Breitling 1884 .......... Ernest Schneider ....... Chronomat, ........ ceasurile Breitling .......... Royal Air Force ......... Navitimer, ......... Willy Breitling ........cronograf Jupiter, Marte și Pluto ....... .

Ceasul provine din colecția personală și este într-o stare tehnică și estetică bună, , dar are nevoie de o revizie deoarece se mai oprește. Geamul are o fisură fină în dreptul orei 5, dar puțin vizibilă. Piesa se vinde fără curea, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Pentru acest ceas puteți alege o frumoasă curea din piele autentică de struț, șarpe, capră sau vițel (găsiți curele pentru ceas la secțiunea „curele piele”), 100% handmade. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii ceasuri”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 04 octombrie 2013 Actualizat: 05 iulie 2014 Vizualizari: 3390

Ceasornicar

Anunturi: 1380
Anunturi marcate ca vandute: 898
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

Rommel - 28 februarie 2014
Raporteaza Dom'le,sunt impresionat de-a dreptul de pachetul de informatii pe care il "atasati" la fiecare ceas pus in vanzare.
Ce sa mai zic....
Jos palaria!
Felicitari!
owner - 28 februarie 2014
Va multumesc Herr Marechal ! :D E pura pasiune, altfel cine ar sta sa faca atita munca de cercetare ? Credeti-ma ca uneori pierd ZILE in sir incercind sa dau de urma unei marci sau a unui fabricant de acum o suta de ani :) Dar eu sint in primul rind colectionar (ceea ce vedeti aici reprezinta doar ce-mi prisoseste), iar in al doilea... am o reputatie de aparat, cred ca sint singurul din Romania care face asa ceva, deci musai sa fiu la inaltime de fiecare data :D Multumesc inca o data, ma bucur ca va place.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Zaria
490 lei
Alessi
150 lei
Seiko
330 lei
ULTRA
435 lei